Underhåll av BRF Strömsgården

  • Inläggsförfattare:

Det är en hel del småfix och annat underhåll som skall göras. Vi jobbar på med detta så mycket vi kan, men nu under sommaren har både vi och våra entreprenörer haft semester och det har varit svårt att få saker åtgärda i tid. Här är några punkter.

Ytterdörrarna

Flera av dörrarna smällde igen med högt ljud som följd. Detta åtgärdades i maj men ytterdörren till Fleminggatan 18 gå inte att laga. Alla dörrstopp är urgamla och behöver bytas ut vilket ska göras direkt efter sommaren.

Ytterbelysning

Vi kontaktade vår entreprenör redan i juni men semestern kom emellan så detta har tyvärr dragit ut på tiden.. Lamporna kommer att åtgärdas så fort som möjligt.

Dött träd

Trädet i hörnet Nya råd/General är dött och kommer att sågas ner inom kort.

Fontänen

Den har rensats 2 ggr under semestern men värmen gör att den geggas igen av alger snabbt. Vi jobbar med att hålla den fin och igång. Dock har det framkommit att HSB rengör sin grästrimmer i vår fontän vilket såklart inte är tillåtet.

Tvättstugan

Några krokar med vire i torkrummen har lossnat, dessa ska lagas.

Nu fattas det klädhängare i tvättstugan! Vem har lånat (tagit?) den? Lämna tillbaka den tack.

 

Det finns en hel del att göra hela tiden och vi i styrelsen jobbar på det bästa vi kan. Ring vicevärden på 0727 19 53 51 om ni undrar något eller har några åsikter.

Inga arga anonyma lappar, tack